MHP Belediye Başkan Adayı Şükrü Gülez yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Gülez ve ekibi seçim gününe bir hafta kala çalışmalarını yoğunlaştırdı. Güne Türk Eğitim Sen Bolu Şubesinin düzenlediği istişare ve dayanışma toplantısıyla başladı. Daha sonra İzzet Baysal Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
MHP Belediye Başkan Adayı Şükrü Gülez yaptığı açıklamada; "Artık seçim için son hafta geldik. Görüyorum ki Bolu halkı bir seçime değil sanki bir bayrama hazırlanıyor. İnşallah her şey halkımızın istediği gibi olacak.10 yılda Bolu halkının çektiği bütün sıkıntıların hesabını soracağız. Bunu bizden başkasının da yapma ihtimali yoktur. Çünkü bugüne kadar ne yapıldıysa bunlar CHP ve AKP ortak yaptı. Bütün kararlarda her iki partinin de imzası var. Bunu halkımızın görmesi lazım." ifadelerine yer verdi.
“Dürüstlük ve şeffaflık kazanacak”
Bu seçimlerin MHP'nin seçimleri olacağını dile getiren Gülez; "Son viraja girdiğimiz şu günlerde halkımızın MHP'ye olan inancının üst seviyede olduğunu görüyoruz. Biz her zaman şunu söyledik, Bolu'da bugüne kadar CHP ve AKP'li belediye başkanları tarafından yönetildi ve Bolu'nun durumu ortadadır. Biz artık bunun Bolu'nun kaderi olmasını istemiyoruz. Bolu'nun bir Karabük gibi, Kastamonu gibi MHP'li belediye ile tanışıp hak ettiği şekilde yönetilmesi gerekiyor. Halkımızın istediği de budur. Kime gidersek bütün halkımız; biz dürüst bir belediye istiyoruz' diyorlar. Belediye şeffaf olsun diyorlar. On yıldır yaşadıklarından bıkmış durumdalar. Bizde onlara bunun müjdesini veriyoruz. İnşallah 30 Martla birlikte Bolu Belediyesi MHP ile birlikte şeffaf ve dürüst bir yönetime sahip olacak" dedi.
“Bolu arzusuna kavuşacak”
Belediyeciliğin en önemli görevinin halkının yüzünü güldürmek olduğunu söyleyen Gülez; "Biz halkımızın gülen yüzüne ve duasına talip olduk. Bu düşünceyle tertemiz ve hiç bir şaibeye bulaşmamış bir yönetim oluşturduk. Ben bu arkadaşlarımızın Bolu Belediyesinde yaşanan bütün şaibelere son vereceğini ve halkımızın arzu ettiği bir yönetimi Belediyeye getireceğine inanıyorum. Halkımızın da buna inanmasını istiyorum. Bu şehrin geleceği adına hepimizin sorumluluğu vardır. Halkımız önümüzdeki hafta sonu oy kullanarak bu sorumluluğu yerine getirecek inşallah bizlerde Belediyedeki bütün şaibeleri ortadan kaldırarak tertemiz bir yönetimle Bolu'yu geleceğe taşıyacağız" dedi.
“CHP'nin AKP'den farkı yok”
Hiç kimsenin yaptığının yanına kar kalmayacağını dile getiren Şükrü Gülez; "Biz ilk günde aynı şeyi söyledik şimdide aynı şeyi söylüyoruz. 10 yılda Bolu halkının çektiği bütün sıkıntıların hesabını soracağız. Bunu bizden başkasının da yapma ihtimali yoktur. Çünkü bugüne kadar ne yapıldıysa bunlar CHP ve AKP ortak yaptı. Bütün kararlarda her iki partinin de imzası var. Bunu halkımızın görmesi lazım. Çünkü yarın CHP gelse yine değişen bir şey olmayacak. Bu kez birlikte kaldıkları yerden devam edecekler. Bu sebeple halkımızın çok dikkatli olması gerekiyor" cümlelerini kullandı.