Bolu'da, bekçi ve polis ekiplerinin çeşitli açılardan vücutlarının fotoğraflarını çeken ve akli dengesinin yerinde olmadığı tespit edilen şahıs, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Özel Haber: Erol Değirmenci

Olay, kentin işlek noktası olan İzzet Baysal Caddesi'nde geçtiğimiz günlerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.K. cadde üzerinde dolaşarak bazı bekçi ve polislerin fotoğrafını çekmeye başladı. Olayı fark eden bir bekçinin akrabası, durumu cadde üzerinde bulunan güvenlik güçlerine bildirdi. Kendilerine gelen uyarı üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, S.K.'nın yanına giderek kimlik kontrolü yapmak istedi. Bu esnada bekçilerden biri ise S.K.'nın telefonunu alıp kontrol etti.

Telefonun fotoğraflar kısmına giren bekçi, gördükleri karşısında şok oldu. S.K.'nın telefonunda, caddede görev yapan bekçi ve polis ekiplerinin farklı açılardan çekilmiş vücut fotoğraflarını buldu. Fotoğrafların bulunması üzerine S.K., polis ekiplerince karakola götürüldü. Burada ifadesi alınan S.K., fotoğrafları ne zaman ve hangi amaçla çektiğini hatırlamadığını belirtti. Akli dengesinin yerinde olmadığı anlaşılan S.K., alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.