Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler Kurban Bayramı’nı da yoğun mesai temposuyla geçirdi. İtfaiye ekipleri bayramda da mesaiye arama vermeden devam ederken ikinci gün yoğun bir tempoda çalıştılar. İtfaiye erleri Pazartesi günü yangından kazaya, hayvan operasyonundan eli banka sıkışan çocuğa kadar tam 8 olaya müdahale etti.

İtfaiye ekipleri bayramın ikinci gününde, İhsaniye Mahallesindeki ev yangınına; D-100 Kara yolu Bolu istikameti makarna fabrikası önünde meydana gelen trafik kazasına; Banaz köyündeki müştemilat yangınına; Gölyüzü Mahallesi Tavil Mehmet Paşa Caddesi üzerinde bina dumanlama; Çepni köyü Akkayalar mevkiinde trafik kazasına; Yeni Sefa köyünde kuyuya düşerek ölen buzağıya; Tabaklar Mahallesi İzzet Baysal Caddesi üzerinde eli oturma bankına sıkışan çocuğa ve Karacasu Fatih Mahallesi Seben Caddesi üzerindeki ev yangınına mühadale etti.

Öte yandan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde asansör boşluğuna düşen kedi kurtarıldı ve Kültür Mahallesi’nde bir bina içinde olan garaja kaçan yılan ekipler tarafından yakalanarak doğasına salındı.