Haber; Sefa GÜNAY

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu’nun kendisine yönelik yaptığı “Tanju Özcan bey Muharrem Beyin ekolünden bunları onların gençliğine bağlamak lazım. İlerde az konuşup iş yapmayı umuyorum” şeklindeki eleştirisi hakkında açıklamalarda bulundu.

“ÇOCUK MUAMELESİ GÖRÜYORUM”

Partiye başladığı günden itibaren çocuk muamelesi gördüğünü söyleyen Başkan Özcan, Kazım Karsu’nun kendisine yönelik yaptığı eleştiriler hakkında yaptığı açıklamada, “Siyasette önde olmak istiyorum. Muharrem İnce gibi iddialı bir adamım ama artık çok genç olduğum kanaatinde değilim. Partiye başladığımdan bu yana dünkü çocuk muamelesi görüyorum. 4 kez milletvekili olmuşum, 2 dönem il başkanlığı, 2 dönem ilçe başkanlığı, 2 dönemi belediye meclis üyeliği, kadın kolları başkanlığı dışında her işi yapmışım. Yaş gelmiş 47, 48’e ama hala eleştiriliyorum” dedi.

“ARAMAMIZ ÇOK KÖTÜYKEN BİLE ÇALIŞKANLIĞIMA HİÇ LAF SÖYLEMEMİŞTİR”

Kazım Karsu’ya Belediyenin çalışmalarını anlatamadıklarını belirten Başkan Özcan,“Kazım abinin ‘Az konuşup çok iş yapsın’ şeklindeki açıklamasına takıldım. Kazım abi aslında vicdanlı bir adamdır. Bizim galiba Kazım abiye çalışmalarımızı anlatamamakla ilgili bir sıkıntımız var diye düşünüyorum. Kovit sebebi ile çok sık bir araya gelemiyoruz ama Kazım abi beni eleştirdiği dönemlerde bile aramamız çok kötüyken bile çalışkanlığıma hiç laf söylememiştir. Bu gün siyasi rakiplerime sorun Tanju Özcan çalışkan değildir diyen bir tane adam olacağına inanmıyorum” ifadelerini kullandı.

“BİZ KENDİMİZİ ELEŞTİRMEYİ SEVERİZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘CHP zihniyeti’ lafına bazen hak verdiğini belirten Başkan Özcan, “CHP’liler birbirini eleştirmeyi çok severler. ‘CHP zihniyeti’ diyor ya Tayyip Bey bazen hak veriyorum. Bu zihniyet var biz kendimizi eleştirmeyi severiz. Dün CHP’de yumruklaştığımız bu gün kol kola olduğumuz adamlar var. Dün CHP’de kol kola olup bu gün ayrıştığımız adamlar var. Siyaset bizde biraz tuhaftır” ifadelerine yer verdi.