Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti, 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları” programıyla şehir şehir gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor. 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları programı 3 Ekim Pazartesi günü Bolu'da gerçekleştirilecek. Programa, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Muharrem Kasapoğlu, katılacak.

İLÇELERE MİLLETVEKİLLERİ GİDECEK

Kıbrıscık ilçesine AK Parti MKYK Üyesi Cem Şahin, Mudurnu ilçesine Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Merkez ilçeye Ankara Milletvekili Hacı Turan, Gerede ilçesine Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, Seben ilçesine Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Yeniçağa ilçesine Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Dörtdivan ilçesine Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ve Göynük ilçesine ise Bilecik Milletvekili Selim Yağcı giderek, ilçelerde seçim çalışması yapacak.

PROGRAM AKIŞI

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Muharrem Kasapoğlu'nun bulunduğu program sabah saatlerinde kahvaltı ile başlayacak. Kahvaltının ardından saat 11.00'de basın toplantısı yapacak olan Kasapoğlu ve beraberindeki heyet, 11.30'da önceki dönem parti yöneticileri ve milletvekilleri toplantısına katılacak. Karaçayırda, Saat 13.30'da Olimpik yüzme havuzu ve yatırımlar açılış törenine katılım sağlayacak olan Dr. Muharrem Kasapoğlu, saat 14.30'da Amatör Kulüpler haftası açılış ve malzeme dağıtımı yapacak. Gençlerle saat 15.30'da Gölcük Milli Parkı'nda bir araya gelecek olan AK Parti heyeti, 17.30'da yukarı çarşı esnafını ziyaret ederek programa son verecek.