‘Kuruluştan Bugüne İl Kadın Kolları Başkanları Vefa Programı’na Bolu’dan Ak Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı ve kadın kolları üyeleri katıldı.

Programın açılışında, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a telefon ile bağlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, katılımcılara seslenerek, toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana kadın kollarını ön planda tuttuklarını belirterek; “Bizler kuruluşumuzdan bu yana kadın kollarımızın önemini sürekli gündemde tuttuk. Ana kademe kadın kolları, gençlik kolları olarak Türkiye’deki siyasetin gidişatını farklı bir konuma oturttuk. Kadın kolları olarak bugüne kadar yapmış olduğumuz üyelerle ve üye potansiyelimizin, partimizin geleceğine koymuş olduğu ağırlıkla inşallah 2023’ü çok daha farklı bir konuma taşıyacağız. Biz yine biliyoruz ki kadınlar bizim hareketimizin özellikle en önemli köşe taşlarından bir tanesidir.” şeklinde konuştu.

“2023’ÜN HAZİRANI YENİ BİR ZAFER YILI OLACAKTIR”

Cennetin, annelerin ayakları altına serildiği bir medeniyet içerisinde kadınların çok daha farklı bir çalışmayı sürdürmesinin büyük önem arz ettiğine işaret eden Erdoğan, “Önümüzde 1,5 yılımız var. Şu 1,5 yıl içerisinde atacağımız adımlarla, yapacağımız çalışmalarla inşallah 2023’ün haziranı yeni bir zafer yılı olacaktır. Onun için de hiç rehavete kapılmadan, gayretle çalışmalarımızı sürdürmemiz ve çalmadık kapı, ulaşılmadık ev bırakmamak gerekiyor.” İfadelerini kullandı.

AK Parti Bolu Milletvekilli Arzu Aydın, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak; “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla, Genel Merkez Kadın Kollarımız tarafından düzenlenen ‘Kuruluştan Bugüne Kadın Kolları’ programındayız” ifadelerine yer verdi.