Ak Parti Bolu İl Gençlik Kolları teşkilatı tarafından 23 Mart Cumartesi günü Karaçayır Nikah Salonu'nda ilimizin tiyatro alanında dikkat çeken ‘Bir Geredeliye Sorduk ve Şaziye Anne' bir tiyatro programı gerçekleştirildi. Programa Ak Parti Bolu milletvekili Arzu Aydın, Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Ak Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ ve çok sayıda genç katıldı.

SOSYAL MEDYA'NIN ‘MUHTEŞEM İKİLİ'Sİ GÜLDÜRDÜ

Bir Geredeli'ye Sorduk tiplemesiyle tanınan Emin Yalçın ve ‘Şaziye Anne' karakteriyle bilinen Muhammet Orhan sosyal medya fenomenleri bir araya gelerek ilk defa sahne karşısında seyirciyle buluştu ve izleyenleri güldürmeyi başardı.

GENÇLİĞİN AĞABEYİNDEN ‘YOLA DEVAM' VURGUSU

Etkinlikte konuşarak gençlere seslenen AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ, AK Parti davası dün de olduğu gibi bugün de gençliğinin yanındadır. Bu nedenlegençlerin gelişimi açısından önem arz eden sosyal etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz. Bugün burada bizleri kırmayıp gelen‘Bir Geredeliye Sorduk ve Şaziye Anne'ye canı gönülden teşekkür ediyor ve bilhassaBolumuzun kültürel özelliklerine skeçlerindeyer vererek bizleri gururlandırdıkları için tebrik ediyorum.”diyerek yola devam vurgusu yaptı.

“SİYAH BEYAZ FİLM GİBİ BİRAZ”

Gecenin sonunda kısa bir teşekkür konuşması yapan Aydın,gençlerin sanatsal alanda her zaman destekçisi olduğunu belirtmeyi unutmadı ve sözlerini Ak Parti'nin ‘Bizimkisi Bir Aşk Hikâyesi' seçim şarkısının dizelerini şiirsel bir dille söyleyerek bitirdi. Seyirciden yoğunbir ilgi ve karşılık gören Aydın alkışlarla sahneden uğurlandı.