Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı'nın katkılarıyla Kitabını Al Gel” projesi 40 il ve 3 ülkede aynı anda gerçekleştirildi.

40 il ve 3 ayrı ülke saat 14:00 ile 15:00 arasında aynı anda aynı hedef için birleşti. Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu'nun önderliğinde tüm dünyayı saracak ‘Kitabını Al Gel' etkinliği günümüzde kitap okuma oranının az olduğu ve kitap okuması gereken genç toplumun teknolojiye bağlı kaldığı bu dönemde, farkındalık oluşturmak için yola çıktı. "Kitabını Al Gel" etkinliği, kitap okumayı alışkanlık haline getirmek ve sosyal medyada ki sanal sosyalleşmenin yerini gerçek sosyal ortama taşımayı amaçlandı. Çalışmalarına 3 ay önceden başlanan "Kitabını Al Gel" etkinliği sosyal medyada kısa zamanda büyük ilgi uyandırdı. #kitabınıalgel hastag'inde buluşan gençler yüzlerce paylaşımda bulundu. O gün okuyacağı kitabı ve bulunduğu semti #kitabınıalgel hastag'iyle yazarak dikkatleri çekti. Düzceli gençlerde kent merkezinde parkta bir araya geldi.

“Kitabını Al Gel” etkinliği İstanbul, Ankara, Yalova, Yozgat, Denizli, Kocaeli, Gümüşhane, Çankırı, Zonguldak, Bilecik, Bolu, Mersin, Edirne, Bartın, Eskişehir, Isparta, Aydın, Muş, Trabzon, Uşak, Çanakkale, Burdur, Çorum, Konya, Samsun, Sakarya, Tekirdağ, Erzurum, Kırklareli, Tokat, Rize, Nevşehir, Van, Şırnak, Amasya, Ordu, Manisa, Elazığ, Balıkesir, Niğde, Bingöl, Batman, Hakkari ve Şırnak illeri ile Avusturya, Türkmenistan ve Dubai ülkelerinde gerçekleşti. Haber Merkezi